El fet de recuperar una segona aula de tastos també permetrà que creixin les activitats de la Fira de Sant Ermengol. En total se n’han programat 17, que aniran des de maridatges de formatges amb vins o música fins a activitats infantils relacionades amb el producte làctic o presentacions de llibres sobre aquesta temàtica. Els tiquets per participar en aquests tastos ja estan a la venda i es podran adquriri fins dijous.

Recordem que aquest any hi haurà 48 formatgers artesans, 47 de tota la serralada pirinenca i un de convidat, que vindrà de Lanzarote. A banda, enguany també hi haurà un espai de KM 0 on s’oferiran 12 activitats gratuïtes de degustació i de demostració d’aliments de proximitat. També hi haurà 9 estands amb embotits, pa, cervesa o carns de proximitat.

Enguany la fira ja començarà divendres a la tarda, tot i que la inauguració oficial es manté dissabte al matí. Enguany, si no hi ha cap contratemps derivat de la situació política nacional, hi particiaprà la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.

Parlen al vídeo: CARLI FARRÀS, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA - MIREIA FONT, CONSELLERA PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui