Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte a la Fira del Treball, que des de fa 5 anys organitza el Consell Comarcal de Cerdanya. Enguany l'ens comarcal ha volgut donar-li un nou impuls introduint algunes novetats, com ara el canvi d'ubicació. Fins ara la fira tenia lloc al Palau d'Esports i Congressos d'Alp i aquesta vegada s'ha traslladat en una carpa al jardí del Consell Comarcal, situat a la capital ceretana. Això ha fet que hagi augmentat el nombre d'assistents.

La fira es dirigeix a persones de totes les edats i amb diferents nivells de formació, que es troben en situació d'atur o que es plantegen un canvi a nivell laboral. Una de les coses que més valoren tant els assistents com les empreses és el poder mantenir una petita entrevista. A més, en aquesta ocasió els tècnics del Consell Comarcal han ofert unes sessions d'assessorament previ per preparar l'entrevista o el currículum.

La 5a Fira del Treball ha comptat amb una vintena d'empreses de diferents sectors i també serveis, com ara borses de treball. Per primera vegada, també hi han participat representants de l'Oficina de Treball francesa per veure l'interès que desperta el cercar feina a l'Alta Cerdanya.

Una altra de les novetats d'enguany ha estat l'organització d'un networking al matí dedicat al sector agroalimentari i turístic i on hi ha participat més d'una trentena d'assistents.

Parlen al vídeo: ROGER MOLINS, TÈCNIC OCUPACIÓ CONSELL COMARCAL CERDANYA

El Pirineu avui