Lo Llumener finalitza una segona edició amb molt bona acollida. Al llarg de tot el dissabte unes 2000 persones s'han aproximat al festival per participar en algun dels tallers o espectacles.

Des de l'organització del festival es mostren positius amb els resultats, ja que amb tan sols dues edicions, l'acollida que té el consolida més i el situa com el festival referen de lectura del Pirineu.

Enguany, el festival es centrava amb la caputxeta i el llop, els diferents espais del festival s'han decorat acord amb la temàtica. A la plaça major de Sort, s'hi ha instal·lat una exposició de diferents càpsules creades per artistes locals amb elements referents a la icònica història.

Entre les activitats que han emmarcat el festival s'han realitzat: tallers d'il·lustracions, exposicions, concursos i espectacles. Aquests últims han estat els més aclamats pel públic; des de l'organització es compta que han passat per cada espectacle sobre les 300 persones.

L'èxit d'aquesta segona edició de “Lo Llumener” garanteix una tercera.

Parlen al vídeo: SANDRA LOBON, FESTIVAL LO LLUMENER - SANDRA LOBON, FESTIVAL LO LLUMENER

El Pirineu avui