L'equip suís Lully s'ha proclamat vencedor del 12è Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà, celebrat des de divendres i fins diumenge a la pista de gel del Club Poliesportiu. Els suïssos, que també van guanyar l'any passat, han estat acompanyats al podi per dos equips de casa, el Puigcerdà Carlit i el Puigcerdà Puigpedrós, en segona i tercera posició respectivament. Des del Cúrling Puigcerdà s'han mostrat molt satisfets d'haver aconseguit aquests resultats, sobretot tenint en compte que l'equip Puigpedrós està format íntegrament per jugadors júniors, el que els anima a continuar treballant per aquest esport.

Recordem que la 12a edició del trofeu ha comptat amb la participació de 18 equips procedents dels EEUU, Escòcia, Suïssa, França, Mònaco, Euskadi i Catalunya. A banda de la competició, el torneig també potencia les activitats de caire social.

Tots els participants han destacat l’excel·lent organització del campionat així com el bon estat del gel. Els membres de Cúrling Puigcerdà Pànxing i tots els seu col·laboradors ja s’han posat a
treballar en la propera edició d’aquest trofeu internacional.

El Pirineu avui