Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge un home, de 39 anys, amb domicili a França i originari de Txèquia, com a presumpte autor d’un delicte d'homicidi per imprudència greu. Aquest diumenge a la tarda, al voltant de tres quarts de set, s’ha produit un accident de trànsit mortal al punt quilomètric 147 de la C-14, al terme municipal de Peramola. L’accident ha tingut lloc quan un vehicle ha iniciat l'avançament d'una motocicleta en el moment que s'apropava un altre turisme en sentit contrari. Per aquest motiu, ha retornat al carril colpejant la motocicleta per la part posterior. Com a conseqüència d'aquest impacte la motocicleta ha perdut el control i ha topat frontalment amb un altre vehicle que circulava en sentit contrari

El conductor de la motocicleta, de 40 anys i veí de Montornès del Vallès, ha resultat mort i l'acompanyant ferida menys greu. Els agents de trànsit desplaçats al lloc, davant les evidències de l'accident i la declaració de testimonis, han deingut el conductor del vehicle com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu.
Aquest mateix dilluns ha passat a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Solsona.

El Pirineu avui