La regidora i el tècnic d'Esports de l'ajuntament de Puigcerdà repassaven aquest divendres els darrers preparatius per a la 20a edició de la Mitja Marató, una de les proves més importants del calendari esportiu de la capital cerdana que tindrà lloc aquest diumenge dia 8. De moment ja hi ha un centenar de corredors inscrits i des del consistori animen els esportistes a participar-hi.

Els participants completaran 21 quilòmetres, la major part d'ells sobre asfalt. L’hora de sortida serà a les 10.30 h del matí al Poliesportiu de Puigcerdà i a les 13h es tancarà el control d'arribada al mateix lloc. Els corredors passaran pel Pont de Sant Martí, Bolvir, Talltorta, Ventajola, Pla d'Enveig, Estany de Puigcerdà i el Pla de Rigolisa. Des de l'àrea d'Esports de l'ajuntament han recordat que no és una cursa fàcil però sí que té lloc en un entorn immillorable.

La cursa està organitzada pel Club Poliesportiu de Puigcerdà amb el suport de l'ajuntament i la Diputació de Girona. Durant la celebració de la prova hi haurà talls de circulació en algunes vies, com ara al Camí d'Ur i Rigolisa.

Paral·lelament a la Mitja Marató, durant tot el diumenge s'ha organitzat una jornada d'atletisme infantil al poliesportiu de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui