Estavar i Llívia acolliran aquest cap de setmana la tercera edició del Festival Transfronterer de Cinema, o segona si no es té en compte l'edició 0. El festival vol apropar el món del cinema als cerdans i donar a conèixer els atractius de la vall als professionals audiovisuals, amb la idea d’acollir rodatges que acabin beneficiant el territori.
Aquesta edició tindrà una participació d’un total de 13 films a concurs els quals optaran a guanyar les categories de Millor Film Francès, Millor Film Espanyol i els premis del Públic i a la Originalitat.
Aquest divendres a la tarda s'han projectat les primeres obres a Llívia i dissabte a la tarda es farà la inauguració del festival a Estavar, on es projectaran la resta de pel•lícules i curts que entren a concurs. Al vespre es donaran a conèixer els guanyadors. De totes les projeccions, que es faran a Llívia i a Estavar, destaca l’estrena diumenge a les 11 del matí del curtmetratge “Contrabande” rodat el passat mes de gener a Llívia i Estavar.
Enguany el certamen comptarà amb la presència dels actors i cineastes Ambroise Michel, Léa François, Antoine Stip, o Dodi De Miquel, entre altres.

El Pirineu avui