L'estació de la Molina ha tingut enguany més de 43.000 visitants durant la temporada d'estiu. Aquesta xifra consolida cada cop més l’estació degana com a destí, a més, tenint en compte que els clients que pugen al Telecabina han augmentat en un 5% i els ingressos per activitats un 8%. Durat la Comissió Assessora d'aquest dijous a La Molina, el president de FGC, Enric Ticó, s'ha mostrat satisfet d'haver assolit aquestes xifres i ha recordat l'impacte econòmic positiu que representa per la comarca omplir l'estació d'activitats durant l'estiu.

Durant els mesos de més calor, l’estació ha ofert un ampli ventall de propostes pensades per a tots els públics, com el Bikepark, el Parc d’aventura, els inflables o les activitats del llac, entre d'altres. Les activitats d'estiu s'allargaran fins el proper cap de setmana.

Pel que fa a la temporada d’hivern que està a punt d’encetar-se La Molina està duent a terme algunes actuacions de millora. Des de la revisió dels remuntadors, dues pistes amb producció de neu artificial, pista Solei i Els Plans, un nou edifici de producció de neu, que suposa un important augment de la capacitat de producció i l’adquisició de noves màquines trepitjaneu. A més, també hi ha projectat un nou aparcament d’autocaravanes amb 40 places, la finalització del desdoblament de pista de Costa Rasa o la millora en les mesures de seguretat a la pista Olímpica.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, PRESIDENT FGC

El Pirineu avui