El Cadí La Seu viatjarà aquest dissabte al matí cap a Extremadura per enfrontar-se diumenge al Càceres. Les alturgellenques són consicents que aquest és un partit força important, i on guanyar seria important de cara a la moral de l’equip. Després de la victòria de dimecres contra el Campus Promete, i abans d’enfrontar-se la setmana que ve al totpoderós Perumerías Avenida de Salamanca, les noies entrenades per Bernat Canut intentaran sobreposar-se al llarg desplaçament i a les lesions, per endur-se la victòria.

Pel que fa al partit en si, Canut ha assegurat que el Càceres és un rivar molt dur que no posarà les coses fàcils.

El Cadí afronta el desplaçament amb una segona baixa important, la d'Ariadna Pujol. Té una lesió als lligaments del genoll esquerre i estarà de baixa uns tres mesos. L’altra baixa és la de la capitana de Georgina Bahi.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

El Pirineu avui