La 9a edició del Congrés Sabiens, el certamen del saber, se celebrarà els propers 6, 7, i 8 d'octubre a l'Hotel Roc Blanc, d'Escaldes-Engordany.
Sota el títol 'Neonexus, Exoteràpies i Teràpies Integratives', l'edició d'enguany ajunta dos àmbits de treball, el científic i l'exocientífic, amb la finalitat de multiplicar coneixements i transmetre'ls a la ciutadania.
Per assolir aquest repte hi ha 29 conferenciants que participaran al Congrés, entre els quals neuròlegs, psiquiatres, oncòlegs, però també mèdiums, egiptòlegs i persones que tenen un do.

Algunes de les conferències destacades seran les protagonitzades pel doctor en oncologia, Juan Camilo Botero, que parlarà d'un tractament integral per al càncer a 'Medicina antroposòfica i les seves modalitats'; el doctor en neurologia i neurofisiologia, rehabilitació i medicina integrativa, Francisco Barnosell, que protagonitzarà una xerrada sobre 'Com s'uneix la medicina clàssica amb les teràpies integratives'; la 'medicina predictiva per decidir la teva salut', del doctor Josep Estrada; 'Les facultats dels gats des de l'antic Egipte fins avui', per l'egiptòleg José de Alberto o 'la teva llibertat i salut a través de la música', que farà el músic Patxi Leiva.

Parlen al vídeo: FERRAN PRAT, ORGANITZADOR SABIENS - LLUIS ROVIRA, COACH - WACO BEAR, CHAMAN

El Pirineu avui