El Casal Cívic de l'Alta Ribagorça ja és una realitat, així ho ha donat a conèixer el president del consell comarcal de l'Alta Ribagorça, Josep Lluis Farrero. La reconversió de l'antic Equipament en un Casal Cívic ha estat possible gràcies a un conveni signat per la Direcció General d'Acció cívica, l'Ajuntament de Pont de Suert i el Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

La reconversió permet al Casal Cívic incorpora's a la xarxa de Casals de la Generalitat, augmentant i consolidant les activitats que s'hi realitzen; amb el canvi de gestió s'espera crear un espai de convivència on qualsevol que ho desitgi pugui participar en els projectes, incentivant les relacions intergeneracionals.

L'acció s'emmarca en un nou decret d'equipament que unifica els Casals de Gent Gran en Casals Cívics i estableix el marc de regulació i funcionament de tots aquests.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA.

El Pirineu avui