El Cadí La Seu s’ha imposat aquest dimecres al vespre al Campus Promete per un contundent 79 a 53 i ha aconseguit així la primera victòria a la lliga. Després de la derrota en la primera jornada contra l’IDK Gipuzcoa, les alturgellenques han aconseguit una victòria sense pal·liatius. Des del principi les noies entrenades per Bernat Canut van prendre el control del partit, aconseguint un 19 a 12 en el primer quart. Abans del descans ja havien sentenciat, amb un 47 a 24 i tot i que en el tercer quart les de Logroño van tenir una petita reacció, el partit va acabar amb un clar resultat favorable a les alturgellenques. Una de les jugadores més destacades de l’enfrontament va ser el darrer fitxatxe del Cadí La Seu, l’ala-pivot jamaicana Shereesa Richards, que va aconseguir 14 punts, 9 rebots i una valoració de 20. Després d’aquesta victòria l’equip és cinquè a la classificació. El proper partit serà diumenge al migdia al camp de l’Extremadura.

El Pirineu avui