L’ajuntament de la Seu d’Urgell no veu com una amenaça la possibilitat que el Comú de Sant Julià de Lòria pugui posar en marxa un projecte per fer ràfting al tram de la Valira que passa per la seva parròquia. Tot i que encara no està clar si aquest podrà tirar endavant, entre d’altres coses pels problemes amb els cabals d’aigua, el consistori alturgellenc considera que podria convertir-se en un complement per al Parc del Segre.

En aquest sentit, Batalla ha recordat que l’oferta del Pallars Sobirà és força diferent a la de l’Alt Urgell, ja que en el primer cas és a riu obert i al Ràfting Parc és tancat i amb uns criteris de seguretat molt importants. En aquest sentit, s’ha mostrat convençut que, si Sant Julià de Lòria tira endavant el seu projecte, es podrà trobar la manera de fer-lo complementari a l’oferta ja existent a l’Alt Pirineu.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui