En l’àmbit esportiu, aquest dijous també ens ha deixat una imatge curiosa. La selecció portuguesa de futbol s’ha convertit en el primer combinat esportiu que ha utilitzat l’aeroport d’Andorra La Seu. Els portuguesos s’enfrontaran dissabte a la selecció andorrana en la fase classificatòria del Mundial de Rússia, i han optat per l’aeròdrom alturgellenc per accedir al Principat. La comitiva ha arribat en dos avions, un d’ells civil i l’altre, el que portava als jugadors, de les Forces Aèries Portugueses. En aterrar, i abans de pujar a l’autobús que els ha dut fins Andorra, els jugadors han rebut l’escalf de dues desenes d’aficionats portuguesos. Tot i que el principal centre d’atenció ha estat Cristiano Ronaldo, l’únic jugador que s’ha apropat fins al públic a signar autògrafs ha estat l’exmadridista Pepe.

El Pirineu avui