Una quinzena de comerciants de Puigcerdà han participat aquesta setmana en una formació organitzada per la Cambra de Comerç de Girona. En aquesta ocasió els comerciants han après tècniques de venda i com realitzar promocions o publicitat del seus establiments a través de les xarxes socials.

Quines són les pautes per crear un blog o una web, com es fan les promocions a Facebook o com organitzar concursos i sortejos a les xarxes socials són alguns dels continguts del taller, que ha durat 4hores. A banda d'aquesta formació, la Cambra de Comerç n'ha organitzat una altra el 6 de novembre sobre com dinamitzar la botiga i millorar la rendibilitat del negoci.

Aquests tallers són gratuïts pels assistents i compten amb el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà i l'Associació de Comerç de la vila i amb el finançament del Ministeri d'Economia i Competitivitat i dels fons FEDER.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui