Durant la jornada de dimecres, els bombers del Parc de Bombers de Pont de Suert han realitzat una de les formacions que es realitza dins del cos durant la jornada laboral, la formació a tractat l'actuació en teulada d'alta muntanya.
Des del cos de bombers s'ha vist la necessitat de fer el mòdul formatiu al parc de Pont de Suert, ja que part dels bombers que s'han incorporat recentment provenen de zones de plana on la construcció de les cobertes és diferent.

La formació ha durat vuit hores i s'ha tractat la tipologia de construcció de teulades d'alta muntanya, el comportament de l'incendi en aquest tipus de teulades i com s'ha d'actuar.

Les teulades d'alta muntanya es troben principalment a l'Alt Pirineu, la Vall fosca i la Vall d'Aran.

La formació està prevista de realitzar-se als parcs de bombers de Tremp i Sort, per fer un reciclatge d'aquest tipus d'actuacions.

El Pirineu avui