Més de vint expositors prendran part d'aquest esdeveniment obert a tot el públic en general, per adreçat, especialment, al col·lectiu de la gent gran de tot el país, als familiars, cuidadors i professionals que treballen amb la tercera edat.
Els objectius d'aquest esdeveniment, que arriba ja a la desena edició, són promoure la informació i divulgació dels diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu, proporcionar moments lúdics i distesos per als participants del saló, millorar la qualitat de vida de la tercera edat des d'una perspectiva globalitzadora i interdisciplinària i oferir un espai dinàmic i interactiu que promogui intercanvis d'experiències i bona convivència.

Aquest esdeveniment és una plataforma per a totes aquelles persones, empreses, entitats i institucions que treballen en pro de la gent gran.
El departament de Gent Gran del Comú d'Escaldes-Engordany, amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, ha tingut un paper clau en l'organització, així com la Policia Andorrana que ha estat protagonista d'una engrescadora activitat amb de la patrulla canina.
La Creu Roja Andorrana també ha ofert una demostració de primers auxilis.

Diverses associacions i entitats del país han ofert a la gent gran la possibilitat de participar en diferents activitats que s'han organitzat especialment per aquest esdeveniment.

Parlen al vídeo: MARIA LUPIAÑEZ, CAP GENT GRAN - IVÁN SILVA, CAPORAL POLICIA

El Pirineu avui