La pista de gel de Puigcerdà acollirà des de divendres i fins diumenge el 12è trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de cúrling, un dels tornejos més importants del sud d'Europa. Enguany hi participaran 18 equips de fins a set nacionalitats diferents, una xifra inferior a la que es va assolir l'any passat degut a la celebració del Mundial mixt que es juga els mateixos dies a Suïssa. Des del club local encaren amb il·lusió aquest 12è trofeu que poc a poc s'ha anat consolidant.

Els equips participants són dels Estats Units, Escòcia, Suïssa, França, Mònaco, Espanya i Catalunya. El Cúlring Puigcerdà hi participarà amb dos equips. Tot i que el seu objectiu no es guanyar si que, com amfitrions, esperen que el torneig sigui un èxit.

La competició començarà el divendres dia 6 a les 6 de la tarda i es desenvoluparan diverses rondes de partits fins el diumenge dia 8 a les 14:00h que és disputarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel”, com s’anomena aquest tipus de competició en el món del cúrling, també s’han organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ

El Pirineu avui