L’aturada de país d’aquest dimarts ha acabat a la Seu d’Urgell amb la manifestació més multitudinària que ha viscut mai la ciutat. Un cop desconvocats els piquets, centenars de manifestants han creuat la capital alturgellenca per dirigir-se a la plaça dels Oms. La manifestació, de fet, ha estat recolzada per nombrosos tractors, que han arribat des de diversos punts de la comarca, tot fent una marxa lenta i que, posteriorment, s’han concentrat també a prop de l’ajuntament. A la plaça ja s’hi esperaven també un bon nombre de persones, que han fet un passadís als manifestants i als integrants dels piquets. Posteriorment, els partits i les entitats sobiranistes han llegit els seus manifestos.

La concentració d’aquest dimarts a la tarda a la plaça dels Oms ha comptat també amb la participació de diversos representants del grup de Comprimís per la Seu.
En aquesta ocasció també s’hi ha sumat el diputat i màxim responsable del PSC a les comarques de l’Alt Pirineu, Aran i Ponent, Òscar Ordeig.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MARIA MAS, PRESIDENTA ANC ALT URGELL

El Pirineu avui