La Pobleta de Bellveí es prepara per acollir aquest cap de setmana una nova edició de la Fira Ramadera, seguin amb el 4t Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i el concurs de raça bruna que fa més de 20 anys que se celebra.

Enguany, com a novetat de la fira, s'ha dissenyat un espai pels més menuts anomenat La fireta, situat a la plaça del poble. A l'espai de La fireta si duran a terme tallers relacionats amb la fira.

Els cavalls, vaques i ovelles seguiran sent els protagonistes de la Fira; per no perdre l'essència es seguirà amb el concurs de vaca bruna, consolidat des de fa molts anys. També s'exposaran altres races de vaca com la xarolesa o la salers.

Durant el cap de setmana també es celebrarà el 4t concurs de Cavall Pirinenc Català, els guanyadors participaran al concurs nacional de Cavall Pirinenc Català.

El Pirineu avui