El CG Puigcerdà no va poder emportar-se el derbi a la pista del Barcelona i va acabar perdent per 3-2. L'equip cerdà, però, va plantejar moltes dificultats als del Barça, tot i no poder comptar amb els jugadors esperats en la prèvia. Ni Pierre Meynier ni Dani Almendros van poder finalment jugar per diversos motius. Tampoc els germans Marc i Uri Paul, aquest darrer per un accident que farà que es perdi segurament la resta de la temporada i al que es va dedicar un emotiu record en acabar el partit. Malgrat la derrota, els de Barnola esperen repetir duels molt igualats contra aquest rival en el que queda de temporada, sobretot quan es pugui comptar amb la plantilla al complet.

Oriol Boronat va anotar el primer gol pel Puigcerdà i el segon el va fer Pablo Muñoz.

Després d'aquesta tercera jornada de lliga, el Puigcerdà ocupa provisionalment la cinquena posició amb un punt, una classificació que lidera el Txuri Urdin amb 6 punts, seguit del Jaca amb 5 i el MaJadahonda i el Barça empatats a 3 punts. Aquest cap de setmana el Puigcerdà descansa i tornarà a jugar el dissabte 14 d'octubre contra el Txuri Urdin.

El Pirineu avui