L'Arxiu Comarcal de Cerdanya ha engegat una campanya per recollir documentació gràfica dels esdeveniments que estan passant aquests dies a la comarca relacionats amb l'autodeterminació de Catalunya. Aquesta campanya, que s'anomena Documenten el present, es dirigeix a tots aquells veïns que disposin tant d'imatges o vídeos com de material imprès i que vulguin cedir-los a l'Arxiu Comarcal per tal que aquest els pugui conservar.

Des de l'Arxiu han cregut convenient posar en marxa aquesta iniciativa per la importància dels fets que s'estan vivint a Catalunya i també a Cerdanya i perquè ja formen part de la història del país. A més, han recordat que la campanya romandrà oberta per tal de recollir també la documentació que es pugui generar en les properes setmanes.

Els documents es poden enviar a l'adreça de correu electrònic accerdanya@gencat.cat o dipositar-los al mateix Arxiu, situat al Passeig 10 d'Abril de Puigcerdà.

El Pirineu avui