Diverses poblacions de la comarca han acollit aquest dilluns al migdia concentracions contra la violència i la brutalitat emprada aquest diumenge per la policia espanyola per tal d’aturar el referèndum. A la Seu d’Urgell desenes de veïns i veïnes han omplert bona part de la plaça dels Oms per assistir a la lectura d’un manifest impulsat per l'Associació Catalana de Municipis per denunciar des del món local els fets ocorreguts diumenge.

La concentració ha comptat amb la presència de membres de tots els grups polítics amb representació a l’ajuntament, i també de Catalunya en Comú. Aquesta ha estat la primera acció abans de la vaga general prevista per aquest dimarts i a la qual l’ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha anunciat que s’hi sumarà, amb serveis mínims en diversos àmbits.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui