Tal com va anunciar, Antoni Martí s´ha reunit amb la ministra d´Afers Exteriors i els grups parlamentaris per abordar la situació a Catalunya després del referèndum d´independència celebrat ahir. El cap de Govern vol consensuar un posicionament conjunt, tot i que a hores d´ara no ha transcendit quina és la posició de l´executiu. Ara bé, el ministre de Turisme, preguntat sobre la qüestió, diu que el Govern encara analitza la situació i que de moment no es detecta cap davallada de turistes, ja que la situació no ha canviat.

Pel que fa a l´oposició, condemnen la violència policial de l´Estat espanyol i demanen de diàleg polític.

Mònica Bonell, com a consellera Demòcrata, també ha expressat el seu parer, igual que el secretari general de DA. Reconeix que la inestabilitat és dolenta i els preocupa.

Tots els grups coincideixen en la prudència que demana la particular situació que té Andorra en el conflicte entre Catalunya i Espanya.

Parlen al vídeo: FRANCESC CAMP, MINISTRE DE TURISME - FERRAN COSTA, CONSELLER LIBERAL - ROSA GILI, CONSELLERA DEL PS - MÒNICA BONELL, SUBSÍNDICA GENERAL - ÈRIC JOVER, SECRETARI GENERAL DE DA

El Pirineu avui