Aquest dijous, la Biblioteca Comunal d'Encamp ha dut a terme una taula rodona sobre 'Com escriure un relat de ficció', activitat, a la que va assistir un bon nombre de joves.
La taula rodona va comptar amb la participació de David Arrabal, escriptor i guanyador del Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol i del IV Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d'Encamp, d'Àlex Puig, escriptor i guanyador del Concurs de Contes de Nadal d'Andorra 2014 i de Martín Blanco, escriptor, il·lustrador, professor d'arts plàstiques i director i portadista de l'editorial Santa Guadanya. L'acte va estar presentat i moderat per Susana Ginesta, coordinadora d'activitats de la biblioteca encampadana.

Els ponents van donar als assistents les pautes bàsiques per escriure relats de ficció o de qualsevol altre gènere.

Aquesta taula rodona ha servit com a prèvia del VIII Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d'Encamp, que tanca el lliurament d'obres el pròxim 30 d'octubre, amb la finalitat que totes aquelles persones que han començat a escriure el seu relat o els agradaria presentar-se al concurs literari, aprenguin pautes de com redactar les seves històries o esvaeixin les seves pors, com per exemple, afrontar-se al pànic de la pàgina en blanc

Parlen al vídeo: DAVID ARRABAL, ESCRIPTOR - ÀLEX PUIG, ESCRIPTOR - MARTÍN BLANCO, ESCRIPTOR

El Pirineu avui