El consell de ministres d'aquest passat dimecres ha adjudicat la redacció del projecte i la direcció d'obra de la construcció de la passarel·la que ha d'enllaçar la plaça del Poble i el carrer de la Vall. Els treballs tenen un cost de 86.465 euros, que se sufragaran gràcies a l'avenç de fons que es va aprovar la setmana passada i estaran enllestits en tres mesos.
A més, s'han licitat els treballs de millora de la imatge d'entrada al país a la frontera del riu Runer. Així, la primera rotonda d'entrada al país comptarà pròximament amb un rètol de benvinguda amb la paraula Andorra i una bandera andorrana de grans dimensions. A proposta del titular d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, també s'ha aprovat la licitació de treballs de millora de l'accessibilitat a les escoles francesa de primària d'Escaldes-Engordany i francesa d'Encamp. Els treballs a concurs consisteixen en la millora de l'accessibilitat dels accessos als edificis i a les aules així com la remodelació i adaptació dels banys.

El Pirineu avui