Després de 10 anys, el projecte Treball a les 7 comarques segueix apostant pel desenvolupament del territori mitjançant la cooperació publicoprivada, com és el cas del programa Al teu gust, aliments del Pallars que dinamitza els productors i restauradors de la comarca.

Després d'una dècada, des del SOC s'ha observat que algunes comarques de Catalunya que no formen part del projecte es troben en una situació més delicada.

Des del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça s'ha sol·licitat vàries vegades incloure la comarca dins del projecte. Paral·lelament, des del consell s'ha iniciat un pla de dinamització econòmic per millorar el posicionament i consum de la carn del territori. El projecte compta amb el suport del Departament d'Agricultura, Pesca, Ramaderia i Alimentació.

Parlen al vídeo: MERCÈ GARAU, DIRECTORA SERVEI OCUPACIÓ CATALUNYA

El Pirineu avui