Les jornades de cuina de tardor promogudes pel Departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana : "La Massana Fogons", arriba a la seva desena edició, una xifra que demostra que ja està plenament consolidada, com ha apuntat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles.

Aquesta edició tindrà lloc de l'1 al 31 d'octubre. Hi participen setze restaurants, que presenten uns menús molt atractius i amb una bona
Pels restauradors, La Massana Fogons representa una bona acció per promocionar els seus establiments i oferir un al·licient als seus clients en l'època anterior a la temporada d'esquí.

En el mateix tríptic de la Massana Fogons s'ha inclòs enguany les Jornades de Micologia, organitzades pel CENMA, que tindran lloc del 13 al 15 d'octubre al Centre d'Interpretació del Comapedrosa. El bolet és el producte més típic de la tardor i amb aquestes jornades es pretén donar a conèixer curiositats del món dels bolets i també sortides de camp per aprendre a reconèixer les diferents varietats.

Parlen al vídeo: SERGI BALIELLES, CONSELLER DE TURISME

El Pirineu avui