La plaça de les Monges de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts a la tarda l’acte central de campanya d’Esquerra al Pirineu on s’hi han aplegat prop de 300 persones. Ha comptat amb la presència de la Consellera d’agricultura, Meritxell Serret, i l’Eurodiputat, Josep Maria Terricabras. Tots dos han esperonat als assistents a no caure en les provocacions de l’Estat espanyol i molt menys, fer cas de les amenaces que estan duent a terme aquests dies. Serret també ha donat arguments a favor del sí, per tal d’aconseguir un país més cohesionat territorialment.

Per la seva banda, Terricabras s’ha mostrat convençut que Europa acabarà abraçant la causa catalana i reconeixent una hipotètica independència.

L’acte ha estat presentat pel portaveu del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i alhora, president regional del part¡t a l’Alt Pirineu i l’Aran, Francesc Viaplana, que ha fet una crida a la democràcia i, en especial, a defensar els alcaldes i el món local en aquest moment.

Parlen al vídeo: MERITXELL SERRET, CONSELLERA AGRICULTURA - JOSEP MARIA TERRICABRAS, EURODIPUTAT

El Pirineu avui