El Consell d'Administració de la CASS ha informat que en la sessió del dia 26 de setembre s'ha aprovat la liquidació de comptes del segon trimestre 2017 on cal destacar que es consolida la recuperació del nombre d'assalariats i dels treballadors per compte propi.
Al final de la sessió del consell, el president de la CASS, Jean Michel Rascagneres, i el president del COMA (Col•legi Oficial de Metges d'Andorra), el Dr. Touceda, han signat i presentat públicament el conveni entre la CASS i el COMA.

A partir del document signat aquest dimarts s'aniran desplegant d'altres convenis per especialitats mèdiques, en coordinació amb el COMA. Touceda ha manifestat que confia que la reforma del sistema estigui implantada en els dos anys vinents. Un altre punt destacat del conveni és que queda garantida la formació als metges, com a dret i com a deure.

Aquest nou conveni marca les bases de col·laboració entre la CASS i el col·lectiu de metges un cop es posi en marxa les lleis i reglaments que desenvolupen la reforma sanitària.

Aquest és un conveni que s'anticipa a la reforma sanitària (per això ha calgut una negociació més llarga del previst inicialment) i que, per tant, estarà en constant desenvolupament, a mesura que el Consell General vagi aprovant el textos legals sobre aquesta reforma.

Parlen al vídeo: JEAN MICHEL RASCAGNERES, PRESIDENT DE LA CASS - JOSEP ANTÓN TOUCEDA, PRESIDENT COMA - IGNASI ARBUSÀ. DIRECTOR DE PRESTACIONS DE LA CASS

El Pirineu avui