El Consell Comarcal de l’Alt Urgell estudiarà la possibilitat de realitzar una gestió integral dels permisos de caça a la comarca. Ho farà després de la demanda realitzada en aquesta línia per part de l’Associació d’Hotelers i Restauradors de l’Alt Urgell. L’objectiu és recuperar els caçadors que venen a caçar a la comarca i que fins fa dos o tres anys s’hi allotjaven, però que ara pernocten en comarques veïnes.

En aquest sentit, Fierro ha remarcat que la gestió que es fa actualment de les llicències de caça no és prou justa i que cal buscar un equilibri. Recordem que els hotelers denuncien que molts caçadors venen a caçar a l’Alt Urgell, però s’allotgen al Solsonès o a Cerdanya, ja que els guardes que els acompanyen són d’aquelles comarques. Consideren que si la gestió es fes de forma integral des de l’Alt Urgell, bona part d’aquests problemes es podrien evitar.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui