Aquests dilluns al matí, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha fet entrega dels diplomes als participants del programa “Treball i Formació 2016-17” que permet reincorporar al món laboral persones adultes.

El programa gestionat pel SOC incorpora fins a 21 treballadors, amb contractes de 6 mesos i de 12 mesos de durada. El perfil dels usuaris del programa són persones que no cobren cap tipus de prestació i que tenen condicions d'edat o de caràcter social que dificulten la inserció laboral. Més del 30% dels beneficiaris del programa han trobat lloc de treball.

Dins del programa els 21 treballadors han realitzat una formació dividida en dos mòduls, un de competències matemàtiques i l'altre de salut laboral i prevenció de riscos. Els treballadors han estat repartits per institucions públiques de tota la comarca on han realitzat tasques de manteniment.

En el nou Pla d'Ocupació de l'Alt Pirineu que va presentar la directora del SOC, Mercè Garau, el passat dimecres, es preveu seguir apostant per aquest tipus de programes per facilitat a persones a reintroduïts al món laboral.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ

El Pirineu avui