El Club Gel Puigcerdà jugarà aquest dissabte a casa contra el CH Jaca, l'actual subcampió de la lliga i, per tant, un dels rivals més difícils. El conjunt aragonès presenta forces novetats respecta la temporada passada i en el primer partit ja va quedar demostrada la seva efectivitat, amb els dos fitxatges canadencs que juguen en atac i que van anotar cinc dels sis gols del seu equip.

El Puigcerdà podrà comptar ja amb varis jugadors que la setmana passada no van poder desplaçar-se al primer partit a Majadahonda i que seran necessaris per plantar cara al rival. Segurament l'equip cerdà no podrà comptar encara, però, amb el jove talent de Font Romeu, Pierre Meynier degut a problemes burocràtics amb el seu passaport. Una baixa significativa en un dels jugadors més efectius dels que disposa la plantilla del Puigcerdà.

Des del club fan una crida a l'afició perquè aquest dissabte a les 22h de la nit omplin la pista de gel. Prèviament, a dos quarts de tres de la tarda, l'equip júnior del Puigcerdà jugarà a casa contra el CH Huarte, ja que aquesta temporada el Jaca no ha tret equip sub20.

El Pirineu avui