Gràcies a un acord empresarial entre els socis fundadors de Garatge Nogreda i la marca de vehicles japonesa Nissan, Andorra torna a tenir concessionari d'aquesta prestigiosa firma. Nissan aterra al Principat amb expectatives elevades.
Manuel Burdiel, director vendes Nissan
Durant l'acte d'inauguració es va retre homenatge al fundador de Garatge Nogreda, Manel Picart i se li va fer entrega d'una placa commemorativa en honor als 42 anys de feina al capdavant de l'empresa.
Tall: Fragment àudio del vídeo
Un centenar de persones van assistir a la inauguració del nou concessionari Nissan a Andorra la Vella, que es va fer aquest dijous al vespre. A l'acte hi van participar els socis fundadors de Garatge Nogreda, i del cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons i Mossèn Ramon de Canillo que va beneir el local.

El Pirineu avui