L'oficina de turisme de la capital, gestionada conjuntament per Andorra Turisme i el comú d'Andorra la Vella, ha atès durant els mesos d'estiu un total de 81.500 persones, una xifra que suposa un increment del 6% respecte l'estiu de l'any passat. 
El mes en què s'han registrat més visites ha estat l'agost, amb un total de 38.000 persones. De fet, comparant amb els tres mesos de l'estiu de l'any passat, s'han augmentat el nombre de persones ateses al juny, el juliol i a l'agost, superant així les xifres assolides en tots els mesos de l'estiu del 2016. El mes de juny ha estat el que ha registrat un percentatge d'augment més destacable, del 9%, en comparació amb el mateix mes de l'any anterior.

Per nacionalitats, un 53% dels turistes atesos són espanyols, i un 18% són francesos; mentre que de la resta de països europeus, un 29% són alemanys, un 9% són belgues i un 9% provenen del Regne Unit

Parlen al vídeo: PAULA MOLÍAS, INFORMADORA TURISME

El Pirineu avui