Un any més el programa Al teu gust, aliments del Pallars, segueix col·laborant amb l'Escola de Pastors de Catalunya. En el taller que s'ha realitzat aquesta setmana, els alumnes han après a especejar carn de corder i pollastre.

Per a la formació d'aquesta setmana s'ha comptat amb la col·laboració d'algun productor adherit al programa, com és el cas del carnisser Josep Bastús, que ha ensenyat les pautes de tall a l'hora d'especejar carns, concretament la de corder i pollastre.

Entre els alumnes del centre, n'hi ha algun que té intenció de dedicar-se al sector carni.

Al llarg de la setmana, els alumnes també han treballat la transformació de productes làctics, a més de realitzar un taller per treure el màxim rendiment dels productes a través de la cuina.

La col·laboració pretén donar valor afegit a la transformació del producte, a més de donar visibilitat als productors i eines als estudiants.

El Pirineu avui