L’Alt Pirineu ha acollit aquests darrers dies diversos periodistes i blogaires estrangers, en el marc de tres viatges de familiarització que han comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Així, s’ha convidat a tres blogaires italians i del Regne Unit i a dues preriodises de la prestigiosa revista holandesa Bergen Magazine, especialitzada en destinacions de senderisme. L’objectiu ha estat promocionar l’oferta de turisme actiu, de natura i gastronomia de l’Alt Pirineu.

Els darrers en visitar el territori han estat els gestors d’un blog italià sobre viatges en parella que segueixen unes 70.000 persones.

En el seu cas han pogut conèixer indrets com el Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Gerri de la Sal, la Seu d’Urgell o Calvinyà. L’objectiu, en tots els casos, és que després utilitzin la seva influència a les xarxes i als seus mitjans per fer de prescriptors de l’Alt Pirineu.

Parlen al vídeo: MONTSE RIPOLL, TÈCNICA TURISME CONSELL COMARCAL ALT URGELL - ELISA PATERLINI, BLOGAIRE ITALIANA

El Pirineu avui