L'ajuntament de Puigcerdà vol seguir apostant per als joves del municipi que practiquen algun esport de manera no professional. Fins ara el consistori destinava una partida pressupostària de l'àrea d'Esports als clubs esportius i alguns ajuts també als nois i noies que practicaven algun esport individual, com patinatge sobre gel, esquí o atletisme. Ara, però, l'ajuntament ha obert una convocatòria de subvencions a tots els esportistes menors de 25 anys i empadronats al municipi que individualment hagin participat recentment en competicions d'àmbit estatal o internacional.

El total d'aquest ajut és de 4.000 euros, que aportarà la diputació de Girona i l'ajuntament de la capital ceretana. Des del consistori calculen que se'n podran beneficiar entre 8 i 10 esportistes.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui