Aquest dimecres, el president del Club Internacional d'Andorra, Simon Binsted, ha fet entrega d'un xec per valor de 3.200 euros al president d'Special Olympics Andorra, Àlex Terés, recollits durant la quarta diada solidària 'Fun@Pal', que es va celebrar el 10 de setembre a l'estació de Pal.

Enguany, aquesta quantitat es destinarà a renovar el material esportiu i l'equipament necessari per a l'equip de natació del Principat que participarà als jocs Special Olympics 2018, i que organitzaran conjuntament Andorra la Vella i la Seu d'Urgell. Terés ha considerat que totes les ajudes "són benvingudes", arribin d'entitats privades, col·lectius o associacions.

El tercer cap de setmana d'octubre es farà el tret de sortida oficial als jocs amb el Territori Special. S'esperen uns 600 esportistes de quatre disciplines: Andorra acollirà atletisme i futbol sala, mentre que a la Seu d'Urgell es practicaran el ciclisme i la petanca.

Parlen al vídeo: SIMON BINSTED, CLUB INTERNACIONAL - ÀLEX TERÈS, SPECIAL OLYMPICS

El Pirineu avui