Els cònsols de les parròquies d’Encamp i Escaldes-Engordany, Jordi Torres i Trini Marín, i el director general de FEDA, Albert Moles, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per treballar conjuntament, i condicionar i promocionar turísticament la zona d’Engolasters. Ho explica Marín.

La intenció del nou acord és poder potenciar l’espai utilitzant la força dels tres ens que directament hi tenen territori i infraestructures. Al llarg de l’estiu i durant tot l’any, els tres implicats ja han invertit diferents quantitats econòmiques per condicionar diverses rutes, que ja es poden fer a peu o en bicicleta. També s’ha millorat l’aparcament, s’han renovat la senyalística, s’ha instal·lat un nou punt d’informació i també nous lavabos. En el marc de potenciar la zona als vianants, també s’ha restringit l’accés de vehicles a la zona. Un objectiu que feia temps que perseguien, segons ha explicat Torres.

La voluntat dels dos comuns i de FEDA és destinar cada any una part del pressupost, de cadascuna de les entitats, per mantenir, potenciar i promocionar l’espai.

Parlen al vídeo: TRINI MARIN, CÒNSOL MAJOR ESCALDES-ENGORDANY - JORDI TORRES, CÒNSOL MAJOR ENCAMP

El Pirineu avui