l Parc Natural del Cadí Moixeró ja està llest per acollir als 2.700 corredors de 50 nacionalitats que participaran en alguna de les tres modalitats la novena edició de l’Ultra Pirineu, que arrencarà aquest divendres divendres. Es tracta d'una de les proves més esperades de l'any del calendari del trail running. La prova reina, una Salomon Ultra Pirineu de 110 km i 6.800m D+, arrencarà el dissabte a les 7 del matí a Bagà. Abans, però, la Nit Pirineu donarà el tret de sortida al cap de setmana amb un quilòmetre vertical ple de joves promeses de l’especialitat, que recorreran 5 quilòmetres i 860 metres de desnivell positiu, des de l’estació de La Molina fins al refugi del Niu de l’Àliga. També, dissabte a les 8h, hi haurà la Marató Pirineu (45 km, 2.400m D+) amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya. Serà en aquesta prova on participarà el cerdà Kilian Jornet.

A banda de Jornet, a la Salomon Ultra Pirineu s'espera la participació de Luis Alberto Hernando, que lidera el rànking de les Sky Runner World, el passat vencedor Miguel Heras o de la catalana Núria Picas.

Per tots aquells que ho desitgin podran seguir en directe les sortides, el pas dels corredors i les
arribades de la gran cita del trail running al Pirineu a través del servei de streaming en directe, i
les actualitzacions constants via Facebook, Twitter i Instagram.

El Pirineu avui