L'ajuntament de Llívia ha iniciat aquests dies els treballs de remodelació del carrer de Puigcerdà, un dels vials més utilitzats al municipi que connecta la N-154 amb la plaça principal, on hi ha l'ajuntament. Des del consistori han explicat que hi destinaran una partida important, de 400.000 euros, ja que es trobava en molt mal estat. L'actuació consistirà en renovar el subministrament d'aigua, llum i clavegueram, refer el paviment i les voreres i ordenar les zones d'aparcament.

Aquests primers dies els treballs es concentren en el tram situat a tocar de la carretera Nacional i poc a poc s'anirà actuant a tot el vial, que fa gairebé un quilòmetre de llargada. El termini d'execució de les obres és de quatre mesos.

A més del carrer de Puigcerdà, Llívia ha renovat recentment el carrer Fontcitrana i el carrer del Troc i, properament, millorarà també el carrer Raval, on es substituiran les llambordes malmeses per asfalt, tal com s'ha fet en la resta de carrers del municipi.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui