L'ICOM ha presentat un cicle d'activitats culturals als museus i sales d'espectacle d'Andorra sota el títol: Andorra en temps de conflictes.
La iniciativa es va donar a conèixer en el marc d'un establiment molt relacionat amb aquest tema; l'Hostal Palanques, construït cap al 1935 i que va ser utilitzada com a seu d'una xarxa d'evasió de passadors i testimoni de què va passar al país en aquell temps de conflicte bèl·lic.

El cicle s'iniciarà el 22 de setembre amb una conferència a càrrec de l'historiador Claude Benet

La cloenda del cicle anirà a càrrec de l'Escena Nacional d'Andorra que interpretarà l'obra de teatre Fred el 3 de Novembre a l'Auditori Claror de SJL
Cal recordar que l'ICOM és l'Organització internacional dels museus i dels professionals dels museus implicada en la preservació, en assegurar la continuïtat i comunicar a la societat els valors del patrimoni cultural natural mundial, actual i futur, tangible i intangible.

Parlen al vídeo: ABEL FORTÓ, PRESIDENT ICOM

El Pirineu avui