L’aerolínia espanyola Swiftair està interessada en oferir vols regulars a l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell. Tal com ha confirmat la mateixa companyia a Pirineus Televisió, en aquests moments estan elaborant un projecte per tal de determinar la viabilitat d’operar a l’aeròdrom alturgellenc. Segons publica aquest dilluns el Diari d’Andorra, l’informe ja s’hauria entregat al govern del Principat. Segons aquestes mateixes informacions, la companyia destinaria dos avions de la seva flota a oferir serveis regulars entre l’aeroport pirinenc i ciutats com Barcelona, Madrid, Londres i Frankfurt. Una oferta que es podria ampliar més endavant a altres capitals europees. Tot plegat, però, està a l’espera de l’autorització per part del govern espanyol, per tal que l’aeroport Andorra-La Seu pugui operar amb sistema GPS. Des del Govern d’Andorra, que no ha volgut confirmar ni desmentir cap d’aquestes informacions, han assegurat que ara tots els esforços se centren en aconseguir aquest vist-i-plau de part espanyola per poder operar amb GPS.

El Pirineu avui