Kilian Jornet s'ha retrobat amb la victòria després de vèncer aquest cap de setmana en la Salomon Glen Coe Skyline, una de les curses més tècniques i complicades del calendari de las Sky Extreme Series, que ha arrencat a la localitat escocesa de Kinlochleven.

El cerdà ha recorregut amb 6h i 25m els 55 km i 4750 metres de desnivell positiu per un terreny humit i de gran dificultat. Durant el primer tram de la cursa, Jornet ha estat un dels quatre integrants del grup situat a capdavant, sentint-se molt còmode degut a la similitud de l'entorn on entrena a diari. En la segona part i en una pujada el cerdà ha pogut distanciar-se dels altres participants i, finalment, creuar la meta a sis minuts del segon classificat, el britànic Jonathan Albon.

Aquesta setmana, Kilian Jornet tornarà a la seva terra per disputar l'Ultra Pirineu, que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre i que un any més transcorrerà pel parc Natural del Cadí Moixeró.

El Pirineu avui