El Cúrling Puigcerdà i el Club Poliesportiu, amb col•laboració de la federació catalana d’esports d’hivern, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà organitzaran el proper diumenge 24 de setembre una jornada d’iniciació al cúrling gratuïta i oberta a tothom. La jornada comptarà amb una breu introducció teòrica dels principals aspectes de l’esport i amb una àmplia introducció pràctica on els participants aprendran diverses tècniques, com ara el llançament o l'escombrada.
Les inscripcions al curs, que l'oferiran monitors titulats es poden fer presencialment al poliesportiu i també al correu info@curlingpuigcerda.com.
Des del Cúrling Puigcerdà recorden que cal portar roba còmode i calçat esportiu.
Per altra banda, recordem que del 6 al 8 d'octubre tindrà lloc el 12è Trofeu Internacional de cúrling Vila de Puigcerdà, on s'espera la participació de més d'una vintena d'equips nacionals i internacionals.

El Pirineu avui