L'equip sènior i júnior del Club Gel Puigcerdà es desplaçaran aquest dissabte a Madrid per disputar el primer partit de lliga contra La Nevera Majadahonda. Els nois de Salva Barnola tenen moltes ganes de començar la competició després d’una bona pretemporada i esperen poder tornar amb dues victòries, tot i que saben que l’equip local no els ho posarà fàcil.

Malgrat les baixes, en categoria sènior es desplacen pràcticament tres línies de jugadors, bona part d’ells davanters. En categoria júnior es compta amb menys efectius i el reforç del porter Iker Fernández, del Boadilla serà una incorporació clau per treure equip en aquesta categoria.

L’any passat no es va entrar a play off per poc i precisament aquest equip madrileny va ser el que va privar d’entrar-hi amb resultats directes molt ajustats.

A darrera hora la lliga ha quedat composta per 5 equips donat que el Boadilla s’ha retirat de la competició. El Puigcerdà, doncs, disputarà el títol contra el Barcelona, el Txuri Urdin, el Jaca i el Mahadahonda.

El Pirineu avui