L'ajuntament de Guils de Cerdanya ha renovat recentment la pista poliesportiva que hi ha just darrere l'edifici consistorial. El pas dels anys havia deixat molt malmesa aquesta instal·lació la qual cosa, d’altra banda, feia que fos poc utilitzada. Les obres han consistit en adequar l’espai i eliminar algunes humitats del terreny. Posteriorment, s'ha instal·lat la pista de 18 metres de llarg per 10 d'ample, amb porteries de futbol i cistelles de bàsquet.

A banda de la pista esportiva, també s'habilitarà un espai de jocs infantils amb gronxadors. El consistori també ha previst adaptar l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

La renovació d’aquest equipament esportiu suposarà una inversió d’uns 27.000 euros.

Parlen al vídeo: VICENÇ DE MOXÓ, REGIDOR OBRES AJUNTAMENT GUILS CERDANYA

El Pirineu avui