L'ajuntament de Fontanals de Cerdanya vol fer arribar el subministrament d'aigua potable al nucli de Soriguerola, l'únic del municipi que encara utilitza pous d'aigua per abastir-se. Per això aquests dies està portant a terme els treballs d'instal·lació de la canonada al camí que connecta Estoll amb Soriguerola, un tram que fa uns 1700 metres de llargada.

L'alcalde de Fontanals, Ramon Chia, ha explicat a aquest mitjà que l'aigua dels pous de Soriguerola és de bona qualitat però que calia fer aquesta actuació per casos d'emergència. També ha explicat que, a més de portar l'aigua, també s'anivellarà tot el camí per tal que tothom el pugui utilitzar.

El cost de l'actuació és de 97.000 euros, el 85% dels quals els aportarà l'Agència Catalana de l'Aigua.

Els treballs han començat fa només uns dies i es preveu que finalitzin abans d'acabar el mes.

El Pirineu avui