Treballar en xarxa i de manera col·lectiva per compartir les idees d’innovació amb la finalitat de millorar la vida quotidiana de la gent. Amb aquest objectiu s’ha donat el tret de sortida, aquest dijous al matí, al primer City Science Summit organitzat pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i que s’està celebrant a la sala Prat del Roure, d’Escaldes-Engordany. Aquest esdeveniment, que ha rebut el suport d’Actua, està reuneix representants de diverses ciutats del món perquè cadascuna pugui exposar els projectes que està duent a terme, sobretot en relació a com cada ciutat dissenya els seus espais, planificació urbanística o la potenciació del vehicle autònom, segons ha explicat el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya.

Segons els organitzadors l’assistència ha arribat fins a les 230 persones de diferents llocs d’arreu del món com ara Boston, Sant Francisco, Xangai, Taipei, Tokio, Helsinki i Hamburg, entre d’altres.

Parlen al vídeo: GILBERT SABOYA, MINISTRE D’ECONOMIA

El Pirineu avui